Twingly statistik

16 november 2011

Har Carema sponsrat M?

Rubriken kommer från ett ledarstick i dagens Aftonbladet, signerat Anders Lindberg. Det är en bra fråga. Och den skulle givetvis ställts för länge sedan. Hur har dessa kopplingar till politiker kunnat förbises?

Om det är sant det som Anders skriver så finns det frågor att ställa. Varför har inte media kollat alla dessa bolag tidigare?
Kopplingen som nu görs till moderaterna i ett bolag är så oroväckande att alla larmklockor borde slå.

Aftonbladet: Ledare: Anders Lindberg: Har Carema sponsrat M?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Det kallas Korruption - och av någon anledning vägrar (m) gå med på lagstiftning om redovisning av partibidraget trots skärpt kritik från Europarådets organ för korruptionsövervakning.

Anonym sa...

Korruption eller ej.
Det är så märkligt att detta inte synats i sömmarna innan. Hur kan kopplingen till just ett politiskt parti vara så tydlig utan att media missar det?
Visst, nu är 80 procent av media högervriden, men ändå.
Det känns verkligen som att Sverige närmat sig andra länder på kontinenten såsom Italien. Fast vi anammar deras dåliga sidor.

zappa sa...

På förekommen anledning så har jag raderat ett inlägg här. Personens egen blogg står långt ifrån det jag vill stå för och därför vill jag inte heller att mina få besökare ska länkas vidare till en skitblogg.