Twingly statistik

24 mars 2012

Dårförslag

Sänkta ingångslöner ska lösa arbetslösheten!

Utropet från desperata centerpartister är ett slag i luften. Visst, de hamnar i debatter, men ofta i en debatt de inte är förtjänta av.

Alliansen och centerpartiet tror sig ha lösningar på arbetslöshet. Av detta har vi inget sett. Krogmomsen skulle också skapa jobb, “utanförskapet” skulle bort redan vid regeringsskiftet 2006.

Idag ser vi att inget av detta fungerar. Politikerna sitter i sina egna världar, medan vi vanliga medborgare lever i verkligheten. Många har det redan tufft att få ihop det ekonomiskt. Vi ser ett haveri utan like!

Oppositionen kan kamma hem poäng utan att förta sig. Jag fattar inte varför politiker säger som det är: de enda områden de kan bestämma och göra något åt är inom kommun, landsting och stat. Något annat inflytande har man inte.

Företag anställer ALDRIG en enda människa utan att de behövs. Och om den människan behövs så ser företaget till att den människan också betalar sig genom att företaget tjänar pengar. Så enkel är ekvationen.
Detta tycks våra politiker inte förstå. Förr hade vi duktiga politiker som var bildade och som hade erfarenhet från en arbetsmarknad. Då kunde vi vanliga medborgare se upp till bildade människor som hade kluriga svar och lösningar.

Numera producerar man fram politiker som inte vet ett jota! De är okvalificerade, helt enkelt. Med andra ord borde deras löner sänkas rejält. Och skulle sedan dumma förslag komma ur deras munnar, så borde de straffas hårt.

Ett straff är att inte komma in i riksdagen mer. Centern är ett lysande exempel på ett parti som tappat allt av sin själ och går mot den ättestupa de rimligen borde ha trillat utför, för länge sen.

Jisses, politikerna måste vara tokiga!

Inga kommentarer: