Twingly statistik

21 april 2012

Dåligt omdöme av statsministern

Trovärdighet har länge stavats i form av namnet Fredrik Reinfeldt. Den stora frågan är varför?

Hade han jobbat på Arbetsförmedlingen, så hade han fått sluta ganska kvickt. Jag menar Fredrik inte är speciellt duktig. I alla fall inte när det gäller tillsättande av folk runt sig. Han kan alltså inte ens utse egna medarbetare utan att det ska bli trassligt. Själv är han uppenbarligen slut på idéer och verkar låta andra komma med förslag.

Vad är det egentligen för experiment som Fredrik Reinfeldt påbörjade 2006? På den punkten vill i alla fall jag veta. Redan efter knappt fyra år så började man se tendensen att högerblocket kört fast.

Jag vet inte ens hur många missar med ministrar som gjorts genom åren av Fredrik Reinfeldt. I vilket annat parti som helst så hade man rest frågan om partiledaren verkligen är skickad att leda laget.

Två försvarsministrar, och nu är man inne på nummer tre i den positionen, exakt samma läge som med partisekreteraren. Sen finns ett flertal ministrar till som ska läggas på listan.

Är det verkligen en trovärdig människa som uppenbarligen är så dåligt skickad till att utse sina egna medarbetare? För min del säger det att han brister i omdöme.

 

Martin Mobergs betraktelser: En mycket kort s(m)ekmånad för Kent Persson

Alliansfritt Sverige: Moderatledarens mardrömsmånader

Aftonbladet.se: Nya M-toppen i interna bråk

2 kommentarer:

Ullis sa...

Gokväll Karlsson! Hoppas på regeringsskifte 2014.

zappa sa...

Absolut Ullis!