Twingly statistik

16 mars 2014

Omelett på flaska

ledning

Alkoholfritt vin. Det kunde vara bra till min moster, tyckte jag. Hon käkar massa tabletter och då ska man vara måttlig med alkoholen ju.

Så det blev en flaska rött vin utan alkohol i. Det är min absolut första flaska jag köper och förmodligen den sista också.

Jag blev nämligen lite förvirrad när jag kom till att läsa på flaskan:
”Innehåller sulfiter, mjölk och spår av mjölk och ägg.”

Fasen, det är rätt nära omelett väl?

8 mars 2014

Visst finns det jobb

ledning

Varför envisas alla med säga att det finns för lite jobb?

Själv ser jag jobb nästan överallt. Skräpsverige svämmar över av skit som slängs här och där. Det borde man givetvis ta hand om. Det skapar sysselsättning.

I våra reservat är underhållet på många platser undermåligt. Den övergång jag hittade är rent livsfarlig att ta sig över. Givetvis måste de underhållas och fixas till. Det skapar sysselsättning.

Nä, vårt problem är egentligen vara ett enda: Vem ska betala? För arbete i mängd finns det som egentligen bara väntar på att få bli utförda. Tänk om vi tog den debatten istället….

övergång

6 mars 2014

Ingen rubrik

ledning

Nähä, ingen tidning i brevlådan idag heller.
ETC har tydligen svåra problem med att distribuera ut den. Till och från fallerar utdelningen. Nu blir jag inte förbannad över det. Men det känns lite djäkligt att det nästan varje vecka felar nån tidning hos mig.
Aja, de ordnar väl till det, tänker jag positivt…
==============================
Köp tre plagg, väx ur två.
Det lärde jag mig efter en garderobsrensning nyss. Ett helt gäng nya skjortor hade jag växt ur. Jag som trodde det var slutväxt för min del.
Kassen bars iväg till en frivilligorganisation som säljer bland annat kläder.
Så de kom till nytta och jag känner mig glad.